Livrare gratuită peste 99 RON

Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic

Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic

Iul 04, 2019

Am auzit cu toții despre acidul hialuronic, probabil, toți avem cel puțin un produs acasă care conține acidul hialuronic . Acidul hialuronic este considerat un miracol cosmetic, dar în mod natural acesta se regaseşte în  corpul nostru. Deci, ce este acest acid hialuronic și de ce este bun pentru pielea noastră?

Acidul hialuronic se găsește în mod natural în corpul nostru şi în  pielea noastră. Funcționează ca un burete - absoarbe apa, are o consistență asemănătoare gelului și poate transfera apa până la destinație, unde se stochează  pentru utilizare ulterioară. Acidul hialuronic păstrează celulele noastre hidratate, ajută la vindecarea rănilor, repararea țesuturilor și lubrifierea articulațiilor. Alături de colagen, este esențial pentru hidratarea corectă a pielii noastre, protejând-o și asigurându-i aspectul tânăr. Odată cu înaintarea în vârstă corpul nostru produce din ce în ce mai  putin acid hialuronic si colagen, asa că devine tot mai dificil si mai greu pentru pielea noastră să îşi  mentină hidratarea. Primele riduri se formează și pielea devine din ce în ce mai uscată. De aceea, acidul hialuronic a câștigat o mare popularitate în industria cosmetică și în medicina estetică în ultimii ani ca un miracol hidratant.

MARK Hyaluronic Acid Serum este un ser natural excepțional conceput pentru fiecare tip de piele. Acesta  calmează și hidratează pielea sensibilă și uscată, ajutând pielea matură să combată petele uscate și ridurile.De asemenea, ajută și pielea acneică deoarece  hidratează fără a bloca porii. Folosește diferite mărimi de molecule de acid hialuronic pentru a transfera eficient umiditatea și substanțele active în profunzimea  pielii. Baza sa este apa de rozmarin pură, care, calmeaza si protejeaza pielea. Pentru efecte multiple de hidratare, serul este completat de un complex de miere și de o proteină de mătase care lasă pielea catifelată şi plăcută  la atingere.

Pentru o eficienţă maximă, aplicarea este foarte  importantă. Serul poate fi utilizat dimineața ca bază sub machiaj sau seara înainte de culcare într-un strat mai gros, în special în cazul în care pot apărea riduri. Pentru absorbția ideală, serul trebuie să fie picurat direct pe piele imediat după curățare, astfel încât să nu se colecteze în mod inutil în vârfurile degetelor. Serul este absorbit rapid, hrănind pielea cu apă și ingrediente active, deci, apoi puteţi aplica  crema ta preferată sau SPF pentru  o pielea hidratată și frumoasă pentru o perioadă lungă de timp.

Cercetările recente au confirmat efectele sale. În anul 2014, un eșantion de 33 de femei a arătat că, după 8 săptămâni de utilizare, hidratarea pielii a fost îmbunătățită cu 96%, fermitatea și elasticitatea pielii cu 55%, iar reducerea ridurilor cu 40%. Deci ce mai aștepți? Încercă acum noul meu serum cu până la 1% acid hialuronic. Și apoi nu uita să scrii părerea ta despre MARK Hyaluronic Acid Serum ❥
translation missing: ro.blogs.article.additional_articles

6 idei de utilizare a uleiului de argan
6 idei de utilizare a uleiului de argan

Iul 09, 2019

Citiți mai multe aici

4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii
4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii

Iul 17, 2018

Deci, care sunt modalitățile de a te răcori rapid și eficient în timpul căldurii din 
timpul verii?

Citiți mai multe aici

Păr frumos și sănătos cu MARK
Păr frumos și sănătos cu MARK

Iul 10, 2018

Știu că un păr frumos, bogat și sănătos nu este deloc ușor de obținut.  

Citiți mai multe aici

English   Deutsch   България   Italiano   Slovensky   Česky   Magyar   Polska