Livrare gratuită peste 99 RON

Pielea ta iubește cafeaua!

Pielea ta iubește cafeaua!

Apr 25, 2018

Cafeaua este una dintre  băuturile iubite  de oameni în întreaga lume. Unii oamenii îi adoră mirosul, alții gustul, alții au un întreg ritual dimineață atunci când își savurează cafeaua. Cafeaua revigorează și trezește fiecare celulă din corp, pregătind mintea și sufletul pentru ziua agitată care urmează. Aromă puternică și unică, o face  fie o băutură extraodinara, însă acesta nu este singurul mod în care poate fi utilizată.

Tu știai  și pielea ta adoră cafeaua?

Cafeaua, pe lângă faptul  îți revigorează creierul, are beneficii miraculoase  și asupra pielii tenului și corpului tău. Reduce vizibil inflamația, îmbunătățind aspectul și textura pielii. Capacitatea uimitoare de a cauza deshidratare, este foarte bună împotriva excesului de lichid din celulele de grăsime, fapt care o transformă în ingredientul numărul unu pentru reducerea celulitei. Mai mult decât atât, scrubul de cafea este un exfoliant foarte bun, îmbunătățește circulația și poate chiar  reducă varicele.

Poți cu ușurință  introduci acest ingredient miraculous în tratamentul săptămânal de îngrijire.

De aceea, îți voi vorbi despre MARK Face and Body Scrub compus din ingrediente pur naturale, este produsul perfect pentru o îngrijire profundă a pielii.

Ingredientul principal din care este creat MARK sunt boabele de cafea de la Robustă,acestea conțîn un nivel ridicat de cafeină și mai mult de 200 de alte elemente valoroase pentru organismul tău. Antioxidanții bine cunoscuți joacă, de asemenea, un rol semnificativ. MARK Face and Body Scrub îndepărtează celulele moarte ale pielii, stimulează circulația sângelui și curăță porii. Datorită ingredientelor 100% naturale pe care le conține, are efecte puternice de hidratare, calmare și regenerare. Cofeină, uleiurile naturale și complexele de vitamine ajută, de asemenea, la tratarea imperfecțiunilor pielii cum ar fi eczemele, acneea, celulita, psoriazis sau vergeturi și împiedică îmbătrânirea prematură.

Este excelent ca produs SOS dacă pielea a fost neglijată mult timp, dar mai ales ca un ajutor pe termen lung în obţinerea şi menţierea unei pieli frumoase și sănătoase.

 

 

 
translation missing: ro.blogs.article.additional_articles

6 idei de utilizare a uleiului de argan
6 idei de utilizare a uleiului de argan

Iul 09, 2019

Citiți mai multe aici

Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic
Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic

Iul 04, 2019

Citiți mai multe aici

4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii
4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii

Iul 17, 2018

Deci, care sunt modalitățile de a te răcori rapid și eficient în timpul căldurii din 
timpul verii?

Citiți mai multe aici

English   Deutsch   България   Italiano   Slovensky   Česky   Magyar   Polska