Livrare gratuită peste 99 RON

Păr frumos și sănătos cu MARK

Păr frumos și sănătos cu MARK

Iul 10, 2018

Bună dragă mea,

Știu că un păr frumos, bogat și sănătos nu este deloc ușor de obținut.  Deși magazinele oferă o multitudine de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri sau spray-uri care promit rezultate remarcabile, nu este ușor să găsesti și să alegi  cele mai bune produse pentru părul tău. În plus, de îndată ce începi să le examinezi și să le compari vei descoperi  majoritatea  contin o mulțime de ingrediente sintetice. Deci, dacă  căuti o formulă potrivită și preferi produsele cu o compoziția naturală, am un mesaj pentru ține! Am creat o mască nouă de păr pentru ține, MARK Rosemary, pe care o vei  îndrăgi  imediat!

 

Compoziția
Ingredientele esențiale ale măștii sunt extractele de rozmarin sub formă de hidrolați și uleiuri esențiale, care stimulează creșterea părului și luptă împotriva căderii părului. Uleiurile bogate (argan, nucă de cocoș  și struguri) dau  părului strălucire și vitalitate, ajută la prevenirea firelor despicate, facilitează pieptănarea și protejarea părului în timpul tratamentului termic. O altă componentă a măștii este Honeyquat Conditioner, care este fabricat din extracte de miere. Întărește părul, îmbunătățește structura și durabilitatea firului de păr  și adaugă strălucire . În cele din urmă, masca conține, de asemenea, Pantenol, cunoscut și  vitamina B5, care ajută la întărirea structurii părului, îmbunătățește elasticitatea și hidratează firul de par în  profunzime. 

 

Rezultate
Datorită compoziției naturale unice, părul tău va fi strălucitor, hrănit și hidratat după prima utilizare și mai ușor de pieptănat Părul tău va crește mai repede și mai natural. ;) Deoarece nu există apă în mască sau orice aromă sintetică și coloranți, poți  produsul  acționeze  pentru câteva minute sau cât de mult simți nevoia. Cu toate acestea, dacă ai un  păr fin, folosește masca numai ca un balsam și clăteste părul  după 1-2 minute.Cu mult drag,

Al tău MARK
translation missing: ro.blogs.article.additional_articles

6 idei de utilizare a uleiului de argan
6 idei de utilizare a uleiului de argan

Iul 09, 2019

Citiți mai multe aici

Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic
Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic

Iul 04, 2019

Citiți mai multe aici

4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii
4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii

Iul 17, 2018

Deci, care sunt modalitățile de a te răcori rapid și eficient în timpul căldurii din 
timpul verii?

Citiți mai multe aici

English   Deutsch   България   Italiano   Slovensky   Česky   Magyar   Polska