Miracolul aromaterapiei – MARK scrub Romania

Miracolul aromaterapiei


Bună draga mea,

 Știai că aromoterapia sau terapia cu arome atrăgătoare poate face minuni? Puterea uleiurilor esențiale întărește metabolismul, susține echilibrul și armonia dintre trup și suflet. Dacă ești curioasă să încerci , asigură-te că utilizezi uleiuri de înaltă calitate care sunt pure și naturale.

 De unde știi că uleiul este bun?

 Ele sunt de obicei vândute în sticluțe întunecate, pentru a le feri de lumină.

Pe lângă numele tradus al plantei al cărui extras îl conține, poți găsi  și numele latin și explicația cum să utilizezi  uleiul.

 Cum se face aromaterapia?

 Există mai multe opțiuni, deci iată câteva sfaturi pentru tine:

 Dintre toate posibilitățile de a savura aromele , lămpile cu aromă sunt cele mai simple și cele mai populare. Încălziți puțină apă într-o lampă de aromă peste o lumânare, apoi adăugați câteva picături de ulei esențial la  alegere. Uleiurile esențiale sunt eliberate treptat și veți putea să vă bucurați de puterea lor în cel mai scurt timp.

O altă opțiune este inhalarea. Adăugați parfumul preferat într-un castron cu apă caldă, aplecați-vă peste castron și acoperiți-vă capul cu un prosop. Inspirați și expirați profund și încet. Încercați să continuați timp de cinci până la opt minute pentru a vă relaxa profund.

Puteți testa beneficiile aromoterapiei prin adăugarea esenței preferate în apa de baia sau în timpul unui masaj.

Si nu in ultimul rand :) Aromaterapia nu se limiteaza doar la uleiuri esentiale - sunt aici pentru voi! Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti scrubul  MARK cu aroma ta  preferată. Nu numai că pielea se va simți netedă ca  a unui bebelușul, te va  face să te simțiți așa de relaxată, toată lumea va fi geloasă. Dar știu că vei  fi destul de generosă să  împărtășim secretul și cu prietenele tale :)

 Fiecare scrub MARK conține diferite uleiuri esențiale pentru a ne  asigura că toată lumea găsește un scrub  favorit. Am ales trei  variante pentru a le prezenta proprietățile:

 MARK Cafea Citrus

Citricele stimulează circulația sângelui din organism. Ele ajută la problemele respiratorii și, de asemenea, încurajează funcționarea tractului urinar.

Citricele  sunt benefice  atunci când ești răcită. Ele susțin transpirația, atenuează durerea de cap în timp ce cavitățile sunt desfundate și ajută la fluxul de sânge al membrelor. Dacă aveți în mod constant mâini și picioare reci, simțiți-vă liberă să vă răsfățați în aromaterapia cu citrice în fiecare zi.

 MARK face scrub cu ulei de arbore de ceai și Jojoba

 Uleiul de arbore de ceai este un miracol. Este cunoscut pentru proprietățile antiseptice și este cel mai bun prieten atunci când începeți să vă simțiți obosită.

 Îmbunătățește sistemul imunitar, luptă împotriva febrei și durerilor în gât. Dezinfectează și curăță răni mici, mușcături de insecte sau mușcături de căpușe.

Vă puteți imagina ceva mai versatil și mai eficient decât asta? Nici eu!

MARK Coffee Peppermint

Aroma de mentă  te va calma ca nimic altceva. Este renumită pentru efectele sale de relaxare. Mentolul previne contracțiile musculare. Aplicarea locală de mentă creează, de obicei, o senzație de răcire de lungă durată pe piele prin stimularea nervilor care transmit percepția la rece. În timpul migrenelor, aplicați-l pe pielea de pe tâmple  pentru a vă răci mintea și mușchii. Bucurați-vă de o seară frumoasă de aromaterapie. :) Aprinde o lampă de aromă cu aroma ta preferată și du-mă la baie. În curând vei vedea avantajele acestui ritual familial de relaxare care te va bucura de fiecare dată.

Cu drag,

Al tău MARK