MARK primul meu Q & A. – MARK scrub Romania

MARK primul meu Q & A.


 Bună draga mea,

Pentru astăzi am ales să vorbesc din nou despre relaţia mea cu pielea ta:)

Aş vrea  să îţi  răspund la câteva întrebări.

MARK conține uleiuri,  îmi va bloca porii?

Înțeleg că porii înfundați sunt coșmarul fiecărei femei, deoarece pot produce  acnee. MARK hrănește pielea fără a  înfunda porii. Uleiurile pe care le folosesc sunt ușor de absorbit și creează o peliculă respirabilă pe piele.

Am pielea predispusă la acnee, care scrub MARK este cel  mai potrivit pentru mine?

Aici depinde dacă vrei să mă folosești în mod specific pe corp sau pe față. Pentru întregul corp, recomand MARK Coffee Citrus, cu uleiuri esențiale de citrice.

 Pentru faţă nu există o opţiune mai bună decât MARK Scrub Tea Tree & Jojoba. Acesta conţine ulei de jojoba renumit pentru efectele sale de ingrijire şi uleiul  de avocado care întinereşte pielea datorită vitaminei E si D, recuperează elasticitatea pielii si are efecte semnificative de regenerare si hidratare. Am adăugat ulei din esență de grapefruit la această bază  pentru ca acest ulei de citrice să curățe pielea în mod corespunzător. Și nu în ultimul rând, ulei de arbore de ceai. Pun pariu că ai auzit deja de acesta. Are puternice proprietăţi  antibacteriene care distrug acneea și erupțiile.

 Încercă și spune-mi dacă îţi place MARK:)

 Piele uscată. Pielea mea este extrem de uscată. Ce ar trebuii să fac?

Nu vreau să mă laud, dar sunt un profesionist în tratarea pielii uscate.

 Alege orice variantă de MARK Scrub vrei, fiecare vă va ajuta. Cum funţionează?

Uleiul din nucă de cocos și migdale,  sunt foarte hidratante, creând o barieră care respiră pe piele şi o  protejează fără  a lasa sentimentul de grăsime excesivă.

Dar dacă doriți să știți părerea mea, eu recomand Coconut sau Coffee Original.

Sunt însărcinată, pot folosi MARK?

În primul rând, felicitări :) În al doilea rând, MARK este complet sigur chiar și în timpul sarcinii.

 Mă refer la un uz extern și pentru că sunt 100% natural, nu există nimic dăunător, mai ales când sunt folosit conform instrucțiunilor.

 Pielea mea este constant roșie şi iritată, pot folosi MARK în ciuda iritației?

Dacă este o situație pe termen lung, este posibil să aveți de-a face cu vene lărgite sau  Rosacea sau altă problemă a pielii.

În cazul pielii iritate și roșii, nu masați puternic ci doar  o aplicați ușor ca  şi o mască.În acest fel puteți lăsa  produsul să acţioneze mai mult de 5 minute. O "mască" hrănitoare ca aceasta calmează pielea și o hidratează. Dacă sunteți destul de norocos să mergeți într-o vacanță exotică sau  o aventură pentru drumeții , poate că pielea dvs. este arsă de soare - în acest caz, încercați MARK Cafea de Peppermint, are proprietăți hidratante şi lasă o senzaţie de răcire a pieli.

 Aș dori să cumpăr Scrub MARK  pentru mama mea, este potrivit pentru pielea matură?

Sunt întotdeauna foarte fericit să văd relațiile mamă-fiică înfloritoare. Cred că va fi  foarte  mulțumită de îngrijirea și hidratarea pe care le pot oferi. Ingredientele mele în multiple arome nu diferă mult, deci orice aromă este adecvată.

 Cu toate acestea, din experiența mea, aș sugera nucă de cocos sau ciocolată,  sau în mod alternativ Coffee Original.

 Iubesc să merg la sală. Aveți ceva şi  pentru mine?

Cu siguranţă avem varianta perfectă! Încercă  MARK Coffee cu aromă de mentă. Uleiul din mentă răcește mușchii și împrospătează corpul. De asemenea avem varianta perfectă şi pentru barbaţi  MARK pentru EL după sală, combinația de mentă și ciocolată îl va pune în starea de spirit perfectă pentru activitățile după sală :)

 Celulita mea mă deranjează. Ce pot face? Ajuta-mă,te rog.

Mai întâi de toate, nici un motiv să te simţi  inconfortabil. Esti frumoasă aşa cum eşti  şi lasa-mă să-ţi spun, celulita nu schimbă asta. Chiar și celebritățile și modelele o au. Doar încercați să  căutaţi pe Google Ashley Graham. Acest model de succes este supraponderal și are celulita, dar totuși e frumoasă și dorită. Nu-i este rușine să-și arate corpul și imperfecțiunile sale , este mândră de ea şi corpul său. Ea radiază pozitivitatea și este un mare ambasador al iubirii de sine și al respectului de sine. Tendința este să fie "diferită" și, cel mai important, să fii tu însuți.

Dar acum celulita. Bineînțeles că nu vreau să renunți la tine și să nu mai ai grijă de tine și de sănătatea ta. Dacă mă urmăreşti , ști că promovez  un stil de viață sănătos .

Dacă doreşti să tratezi celulita, poţi folosi cafeaua.Cum? Cofeina din cafea crește circulația sângelui în piele și este, în general, cunoscută pentru efectele sale benefice asupra celulitei. În acest caz MARK este perfect ,el  trebuie să fie masat  în piele cu mișcări mari şi  circulare.

MARK trebuie  folosit  pe termen lung, așa cum se întâmplă cu toate lucrurile de la care dorim o schimbare , rezultatele nu pot veni după prima utilizare.

 Sper că ți-a plăcut primul meu Q & A. Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să le trimiteți la adresa info@markscrub.com. Voi fi mai mult decât fericit să le răspund și să le includ în următoarele postări.