MARK a sosit! – MARK scrub Romania

MARK a sosit!


Buna draga mea,

în cele din urmă, vine momentul mult așteptat. Îmi țin respirația. Așteptai  cu nerăbdare acest lucru? Pentru că sunt foarte încântat!

Înainte de a ne întâlni personal, ar fi nepoliticos să nu mă prezint. Deci, iată-mă ... Sunt MARK și iti pot garanta că atunci când ne vom întâlni, intalnirea noastra va fi plăcută, și vei  beneficia de ea! Ne vom bucura de  cel mai bun timp împreună în duș sau în baie. Ei tind să mă numească peeling de cafea, dar aș vrea să fiu perceput mai mult ca cineva care apreciază femeile și frumusețea lor.

Adevărul este că sunt compus din ingrediente pur naturale. Conțin, în principal, cafea robusta, ulei de migdale, ulei de nucă de cocos, zahăr brun, sare de mare și vitamina E. Toate aceste lucruri iti influențează pozitiv pielea. Chiar și pH-ul  meu  și pH-ul pielii tale se potrivesc.

Garantez ca, in timpul petrecut impreuna , pielea ta va deveni  neteda si hidratata. De asemenea, nu am nici o problemă în lupta cu afecțiunile pielii care te  deranjează, cum ar fi celulita, eczeme, psoriazisul sau acneea. Sunt foarte bine echipat ... pentru a câștiga această luptă, dar voi avea nevoie și de ajutorul tău.

Sunt blând cu tine, așa că te rog să fii blând cu mine.Scoate-mă  din pachet, ia-mă  în mâini și cu mișcări lente maseaza-ți  pielea  umedă. Așteaptă  aproximativ 5 minute și lasă-mă să lucrez la minunile mele și apoi clătește-mă  bine. Asta e tot! Ușor, nu-i așa? Acum te poți bucura de pielea ta frumoasă, netedă și hidratată.

Așteapt cu nerăbdare următoarea noastră întalnire!

Al tău Mark!