Cum să previ si să tratezi creşterea firelor de păr sub piele cu MARK – MARK scrub Romania

Cum să previ si să tratezi creşterea firelor de păr sub piele cu MARK Scrub


 

Bună draga mea,

Aproape toate fetele au experimentat cel puţin odată problema firelor de păr crescute sub piele.

Aceste fire  de păr crescute sub piele sunt dureroase și au un aspect neplăcut. Apar de obicei după epilare. Sunt niște mici umflături care se infectează ca urmare a faptului că firul de păr nu a fost îndepărtat așa cum trebuie. Pot deveni o problemă destul de gravă, drept pentru care trebuie să știm nu numai cum să le tratăm, dar și cum să prevenim formarea lor.   Disperare, furie, rușine. Sunt deranjante în timpul iernii, dar ce să mai spunem despre vară?
Și știu că toți suntem diferiți și unici, dar toți suntem egali când vine vorba de lupta împotriva părului crescut sub piele. 

MARK Scrub te ajută în tratarea acestei probleme.

1. Metoda corectă de îndepărtare a părului nedorit.
Modul în care alegeți să îndepărtaţi părul nedorit este esențial. Coşurile inflamate sau erupțiile cutanate de păr crescut sub piele sunt  în 95% un rezultat al unei metode de ras incorecte. Lucrul cel mai important este acela de a identifica metodele pe care le-ați încercat deja și  să le înlocuiţi cu alternative. Încercați o altă formă de epilare pentru a se potrivi cu  pielea voastră.În cazul aparatului de ras, nu subestimați niciodată igiena! Utilizați întotdeauna un nou aparat de ras și o cremă de ras.De asemenea încercaţi să faceţi acest lucru seara,înainte de culcare, astfel pielea are  şansa de a  se regenera peste noapte.

2. Procedura de seara
După îndepărtarea părului nedorit, pielea este iritată și sensibilă. De aceea este atât de important să o  hidratezi și să ai grijă de ea. Și ce este mai perfect decât MARK? Cu toate acestea nu mă utilizați acum ca pe un scrub. Doar aplicați un strat mic și lăsați-l să stea pentru 5-10 minute. Datorită uleiurilor și vitaminelor pe care le  conţin pot trata și hidrata corect pielea.

3. Exfolierea 
A treia sau a patra zi de la epilare este cheia aici, așa că, dacă ai tendința de a uita seteză o alarmă pe telefon. Atunci ar trebui să apelezi  din nou la MARK - curaţă bine pielea, îndepărtează  celulele moarte ale pielii ajutând astfel părul să crească în direcţia corectă
 Alege aroma preferată și vei avea parte de o experienţa fabuloasă.

Sfat: Poţi utiliza MARK  de 2 până la 3 ori pe săptămână, fără griji. Nu numai că miroase delicios, dar  rezolvă problemele pielii  tale pentru totdeauna. In plus, cofeina conținută în cafea combate celulita de pe coapse iar picioarele tale vor arata minunat.


Cu drag,

MARK