Câteva idei pentru vremea rece – MARK scrub Romania

Câteva idei pentru vremea rece


Bună draga mea,

Nici ţie nu îţi place vremea incredibil de rece de afară.

Chiar dacă, aproape suntem deja în februarie, încă nu pot să mă obişnuiesc cu toate hainele pe care trebuie să le îmbrac pentru a nu îngheţa. De aceea m-am decis să fac o mică cercetare şi să notez câteva idei pentru a combate  vremea rece de afară.

Ghimbirul este esenţial

Pe lângă faptul că îţi poate încălzi corpul, acesta are şi proprietăţi vindecătoare. Îţi poţi face oricând un ceai, ai nevoie doar de puţin ghimbir peste care să adaugi apă fierbinte. Însă am pentru tine un sfat şi mai bun. Ia un ghimbir de mărime medie, şi pune-l într-un vas în care adaugi 2 litri de apă. Dacă doreşti mai poţi adăuga o jumătate de măr sau de pară. Se lasă la foc mic aproximativ două ore. Pentru rezultate mai bune, bea această infuzie de ghimbir cât mai fierbinte si mai des posibil. Prevenţia ideală pentru răceală şi gripă.

Niciodată să nu subestimezi scorţisoară

Ştiu combinaţia perfectă a scorţisoarei cu vinul fiert din pieţele de Crăciun, dar te poţi bucura de scorţisoară şi fără alcool. Trebuie doar să înlocuieşti vinul cu suc de mere sau de pere, adaugi puţină scorţişoară, cuişoare. câteva felii de portocală şi lămâie. Scorţisoara îţi aduce de asemnea beneficii pentru sănătatea ta. Îţi accelerează metabolismul, şi previne formarea cheagurilor de sânge, protejându-te astfel împotriva unui infarct miocardic sau accident vascular cerebral.

Capul şi picioarele acoperite.

Îţi aminteşti când părinţi te băteau la cap în fiecare iarnă să îţi iei o căciulă?Aveau dreptate. Corpul uman pierde cea mai mare parte a căldurii la extremităţi – capul şi picioare. Aşadar, ia o căciulă pufoasă, uită de teneşi şi încalţă o pereche de ghete călduroase. Fă din asta ceva distractiv, poartă nişte şosete funny, sunt favoritele mele!

MARK Șosete colorate- unisex

Layering

Inspiră-te de la fetele suedeze, ele ştiu cel mai bine cum să lupte împotriva gerului şi să îşi păstreze stilul în acelaşi timp. Uite un pont: poartă mai multe straturi subţiri de haine alese cu grijă. Două tricouri normale nu sunt de ajuns,  caşmirul sau  lâna sunt de preferat. Sub stratul elegant de lână poartă o jachetă subțire de pene. Oriunde se duc,  își dau jos haina de lână împreună cu jacheta de pene, astfel încât nimeni să nu știe micul lor secret.

Răsfaţă-te cu o baie fierbinte

După o zi rece afară, nimic nu se compară cu baie fierbinte urmată de MARK Stai în apa fierbinte cel puţin 10-15 minute pentru a îţi încălzi corpul în profunzime. Nu este îndeajuns--- Treci la nivel următor! Lungile seri de iarnă sunt perfecte pentru relaxare şi răsfăţ. Nimic nu te va aduce mai bine în aceasta stare decât ediţia limitată MARK Scrub Chocolate Orange.

Mulţumită scrubului moale, este perfect atat pentru corp cât şi pentru ten.