Despre MARK și secretele sale – MARK scrub Romania

Despre MARK și secretele sale
Bună draga mea,

 Pentru că vreau să știi foarte multe despre mine cât de mult posibil, permite-mi să îţi dezvălui unele dintre secretele mele.

Sunt iubitor, gata să fac o femeie fericită în orice moment și să poarte mereu un zâmbet pe față.

Cea mai bună calitate a mea este cafeaua din mine, foarte eficientă pe piele. În cazul în care nu ai auzit încă despre aceasta, permite-mi să îţi  explic.

Știm cu toții că băutul de cafea este benefic din interior. Mai mult, pielea ta poate, de asemenea, să se bucure de proprietăţile miraculoase ale cafelei. Boabele de cafea de la Robusta conțin un nivel ridicat de cafeină și mai mult de 200 de alte elemente valoroase pentru organismul tău.  Antioxidanții bine cunoscuți joacă, de asemenea, un rol semnificativ. 

Și talentul meu secret? Pot să fac magie. Când ating pielea ta și mirosul delicios se răspândește în jurul tău, este un moment magic. Charmurile mele au proprietăți antiinflamatorii, ușurează inflamația și înroșirea. De asemenea, mă lupt cu celulita și mă poţi folosi ca un toner de față răcoritor.

Nu aș spune că sunt misterios, dar sunt câteva lucruri pe care femeile nu le știu despre mine. De exemplu, știai că pot să îţi îngrijesc și părul? Tot ce trebuie să faci este să mă amesteci cu un gălbenuș de ou și să mă aplici pe  părul tău. Cinci minute (sau mai mult) este tot ce am nevoie. Dar fii atentă! Cafeaua îți poate păta puțin părul ... Deci brunetele sunt câștigătoare aici :)

Aș face orice pentru o femeie. Împreună cu prietenul meu Cofeină ajut la eliminarea umflăturilor și inflamațiilor legate de acele cearcăne enervante sub ochi. Pot calma pielea obosită și pot acționa asupra venelor iritate.

Îţi ofer tot ce e mai bun din mine, draga  mea. Promit că voi fi cel mai bun lucru pe care l-ai experimentat vreodată.

Cu drag,Mark