Astăzi am decis să îţi spun câteva secrete despre noi, bărbaţii. Mai p – MARK scrub Romania

Astăzi am decis să îţi spun câteva secrete despre noi, bărbaţii. Mai precis despre aceia dintre noi cărora ne pasă de modul în care arătăm și credem că un bărbat ar trebui să aibă grijă de el.


Buna draga mea,

Astăzi am decis să îţi spun câteva  secrete despre noi, bărbaţii. Mai precis despre aceia dintre noi cărora ne  pasă de modul în care arătăm și credem că un bărbat ar trebui să aibă grijă de el. 

Să începem: Din fericire, din ce în ce mai mulți bărbați s-au obișnuit să folosească șampon și deodorant, pe lângă gelul de duș obișnuit. Și este, fără îndoială,   de apreciat, mai ales în aceste luni de vară. În plus, folosesc parfumuri și aftershave, de asemenea. Dar eu, aș dori să propun un alt nivel pentru bărbați, și să le recomand cosmetice pentru față și corp . Am citit multe despre pielea doamnelor, dar ce știm cu adevărat despre pielea bărbaţilor?

În primul rând, pielea masculină este diferită de cea feminină. Este mai fermă, compactă și conține mai mult colagen. Acesta este și motivul pentru care se pare că bărbații îmbătrânesc mai încet și au mai puțin riduri. Pe de altă parte, pielea noastră este de două ori mai grasă decât a ta, făcând-o predispusă la imperfecțiuni. Cu fiecare bărbierit distrugem filmul de protecție a pielii, așa că ne luptăm în mod constant cu iritație, inflamație și pierderea hidratării.În plus se adaugă stresul de  la locul de muncă , presiunea exterioară și problemele de zi cu zi.

 Încercați noul MARK pentru EL după sală, în duș. Este perfect atât pentru față cât și pentru corp. Nu durează decât o clipă - veți face ceva pentru corpul vostru. 
... și s-ar putea să se întâmple miracole. Nu uitaţi să-mi trimiteţi un mesaj despre cum vi s-a părut!!!Sunt entuziasmat!

Cu drag,

MARK