Ați încercat deja setul meu fabulos pentru buze MARK Coffee Lips? – MARK scrub Romania

Ați încercat deja setul meu fabulos pentru buze MARK Coffee Lips?


 

Buna draga mea,

Știi că oferta mea de produse a crescut foarte mult de când am început să  creez scrubul din cafea pentru tine. Tu esti cea care mai inspirat sa o duc la un alt nivel si sa devin din ce in ce mai util in baia ta. Am grijă atât de corp cât și de față - iar fața este puternic legată de buze. Ați încercat deja setul meu fabulos  pentru buze MARK Coffee Lips?

Consumul de alimente și băuturi pe tot parcursul zilei, muşcarea buzelor și chiar săruturile sau vremea de afară pot afecta  buzele. Adesea uităm să avem grijă de ele, chiar dacă acestea sunt una dintre părțile  cele mai delicate. Buzele sunt în pericol, practic, tot timpul, expuse mediului exterior.Temperaturile scăzute din timpul  iernii și temperaturile înalte din timpul  verii nu sunt nimic în comparație cu schimbările radicale ale vremii în primăvară și toamnă, care vă pot deteriora buzele. Slavă Domnului, există câteva modalități de a împiedica astfel de lucruri să se întâmple și de a vă proteja și buzele.

Scrub

Pielea de pe buzele tale este de aproximativ trei ori mai subțire decât restul feței tale și, în același timp, se desprinde de patru ori mai repede. Spre deosebire de pielea facială, pielea buzelor nu conține glande sebacee pentru a crea un strat protector la suprafață. De aceea, tratamentul trebuie să înceapă întotdeauna cu un peeling profund, care elimină celulele moarte ale pielii și stimulează crearea de noi celule sănătoase. Peelingul regulat este secretul buzelor frumoase și sănătoase. MARK Scrub pentru buze este făcut exact pentru acest pas. Acesta conține un amestec de cafea, zahăr brun, ulei de cafea, ulei de jojoba și ceară de albine care vă fac buzele să arate delicioase în fiecare zi. :)

Hidratarea

După îndepărtarea celulelor moarte, este necesar să se hidrateze corect buzele cu un balsam de îngrijire pentru a le hrănii și pentru a  le oferi vitaminele necesare. MARK Balsam de buze este o parte din setul MARK Coffee Lips. Este foarte eficient datorită unei proporții ridicate de unt de cacao combinată cu ulei de cafea și ceară de albine. Îți calmează buzele, vindecă răni mici, dă suplețe și ... miroase a  ciocolată

Protecţie

Nu în ultimul rând, nu trebuie să renunțați niciodată la protecția UV. Soarele strălucește chiar și în timpul iernii și ascuns în spatele noriilor! Vestea cea bună - cele mai multe rujuri și luciu de buze de astăzi conțin un factor SPF.  Protecția buzelor împotriva razelor solare  periculoase nu numai că ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii, ci ajută la prevenirea cancerului de piele.

Machiaj

Acum că buzele tale sunt hidratate şi sănătoase, ajunge doar  rujul tău preferat. Rujul arată fabulos  pe buzele sănătoase! Alegerea culorii rujului depinde de dumneavoastră, dar asigurați-vă că se potrivește culorii pielii, părului și ochilor pentru a evidenția frumusețea naturală și feminitatea!

Cu drag,

Al tău MARK