Livrare gratuită peste 99 RON

6 idei de utilizare a uleiului de argan

6 idei de utilizare a uleiului de argan

Iul 09, 2019

După un feedback pozitiv din partea ta cu privire la produsele mele naturale, am decis să includ în portofoliul meu o bijuterie adevărată printre uleiurile naturale – uleiul de argan, numit și aur marocan sau lichid. Acest ulei miracol multifuncțional este o sursă bogată de acizi grași, vitamine, carotenoide și fenoli, acționând ca o protecție naturală împotriva îmbătrânirii și uscării pielii, sprijinind în același timp frumusețea generală a părului și oferindu-le vitalitate și strălucire.

Poţi utiliza  într-adevăr o sticluţă cu ulei de agan pentru tot - îngrijirea feței, corpului, părului, unghiilor și chiar în bucătărie ca aliment. Nu există nici o limită de utilizare a uleiului de argan și, prin urmare, am 6 sfaturi pentru a încorpora ulei de argan în viața ta:

  1. Protejarea părului de aerul fierbinte - Pentru a preveni contactul direct al părului cu aerul fierbinte al uscătorului de păr, aplicați câteva picături de ulei de argan pe părul umed înainte de al usca. Același lucru este valabil și pentru utilizarea plăcii de păr sau a
  2. Tratamentul părului - Masați o cantitate mai mare de ulei pe toată lungimea părului. Înfăşuraţi părul într-o eșarfă și lăsați uleiul să acţioneze peste noaptea. Dimineaţa, samponaţi-vă părul si aplicaţi masca de păr cu rozmarin pentru părul deteriorat si uscat.
  3. Uleiul de baie - Puneți câteva picături direct în cadă sau amestecați uleiul de argan cu uleiuri esențiale Este sigur pentru copii și ajută la menținerea tenului hidratat.
  4. Unghii şi picioare - Masaţi uleiul de argan pe tălpi , coate si alte părţi ale corpului in care aveţi pielea uscata. Combinați această îngrijire cu o pedichiură profesionistă sau cu o baie de magneziu. În mod ideal, aplicați ulei de argan pe pielea din jurul unghiilor și pe tălpi și lăsați-l  să acţioneze peste noapte.
  5. Dupa plajă, uleiul de argan este excelent pentru refacerea hidratării și hrănirea pielii uscate și afectate de soare. Ajuta la regenerarea și susținerea hidratării naturale și oferă pielii un aspect frumos și sănătos.

6. Uleiul bun la toate - dacă călătoriţi și nu doriți să luați multe lucruri în bagaj, uleiul de argan este un ajutor perfect pentru îngrijirea generală. Dimineața, câteva picături de ulei pentru o hidratare instantanee aplicate pe pielea încă umedă.Pentru un păr strălucitor şi plin de vitalitate. Seara, după o zi lungă, îndepărtați cu ușurință machiajul rezistent la apă. Este ideal să se utilizeze separarea în două faze  curăţare şi hidratare.Înainte de a merge la culcare după duș masați uleiul de argan în pielea umedă . Uleiul și apa vor fi absorbite rapid și hidratarea va fi reținută eficient în piele.
translation missing: ro.blogs.article.additional_articles

Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic
Tot ce trebuie să știți despre acidul hialuronic

Iul 04, 2019

Citiți mai multe aici

4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii
4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii

Iul 17, 2018

Deci, care sunt modalitățile de a te răcori rapid și eficient în timpul căldurii din 
timpul verii?

Citiți mai multe aici

Păr frumos și sănătos cu MARK
Păr frumos și sănătos cu MARK

Iul 10, 2018

Știu că un păr frumos, bogat și sănătos nu este deloc ușor de obținut.  

Citiți mai multe aici

English   Deutsch   България   Italiano   Slovensky   Česky   Magyar   Polska