15% reducere -> codul discount: CHRISTMAS15. Promoția este valabilă  până la 16.12.

4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii

4 sfaturi neobișnuite despre cum să te reîmprospătezi în timpul verii

Iul 17, 2018

Bună draga mea,
Aminteste-ți acest ghid, în următoarele săptămâni,cu siguranță îți va fi folositor. Deci, care sunt modalitățile de a te răcori rapid și eficient în timpul căldurii din timpul verii?
1) Bea un ceai fierbinte
Uită de băuturile reci cu gheață. Pentru organism, e prea mult șoc termic, ceea ce nu este perfect pentru sănătatea ta. În consecință, se recomandă, în mod paradoxal, să bei ceaiuri fierbinți (sau cel puțin calde). De asemenea, supele fierbinți sunt și ele recomandate.
2) Coriandru și Busuioc
Folosește aceste plante aromatice  vara la  fiecare masă - desigur, proaspete și întotdeauna la sfârșitul gătitului, pentru a păstra  toate substanțele și vitaminele necesare. În plus,coriandrul ajută și la problemele  cu transpirația excesivă. În timpul verii, organismul se răcoreste cu o limonadă aromată cu puține frunze de  busuioc.
3)Mentă
Dacă tot vorbim despre acest aspect, cu siguranță nu trebuie  uităm de mentă.Efectul revigorant este indiscutabil, de la gumă de mestecat, la ceai, cocktail-urile de vară la produsele cosmetice. Încercați totul, inclusiv MARK Coffee Peppermint, care nu numai că împrospătează, dar și   hidratează și catifelează pielea, datorită cafelei  robuste și adaosului  de uleiuri naturale.

 4) Răcoare la sticluță

E greu să te răcorești  atunci când te duci la o întâlnire, călătorești și căldură  este insuportabilă. Pentru astfel de cazuri întotdeauna ia cu ține un spray revigorant. Un mare ajutor este, prin urmare,  MARK apă de față  Nerolicare revigorează pielea,  și de asemenea, are efecte de regenerare, astfel încât pielea este fericită

Cu mult drag,
Al tau MARKtranslation missing: ro.blogs.article.additional_articles

Păr frumos și sănătos cu MARK
Păr frumos și sănătos cu MARK

Iul 10, 2018

Știu că un păr frumos, bogat și sănătos nu este deloc ușor de obținut.  

Citiți mai multe aici

Vara alături de MARK
Vara alături de MARK

Iun 30, 2018

Citiți mai multe aici

#30daychallenge
#30daychallenge

Iun 01, 2018

Vreau  îți vin în ajutor cu o provocare de 30 de zile pentru  un corp sănătos și frumos.

Citiți mai multe aici

English   Deutsch   България   Italiano   Slovensky   Česky   Magyar   Polska